Toshiba RAS – 13 SKVP-ND/SAVP-ND

Hvis du gerne vil have en varmepumpe af god kvalitet til en pris, der er overkommelig at betale, er Toshiba RAS 13 SKVP-ND/SAVP-ND et udmærket valg for dig. Her får man en varmepumpe, der kan alt det, den skal, og som lover både stabilitet og effektivitet. Da der er tale om en luft til luft varmepumpe, vil denne model være velegnet til mindre helårshuse og især sommerhuse. Toshibas varmepumper er utroligt populære på markedet, da deres brede udvalg af funktioner appellerer til de fleste forbrugere, og det gælder ikke mindst for denne model.

En god grøn løsning

Vores klima er under pres, og aldrig har der været så meget fokus på det som i disse år. Denne varmepumpe har ”Go’Energi”-mærket, tidligere kendt som Elsparemærket/Energisparemærket, og bruger derved ikke lige så meget energi som andre varmepumper i denne klasse. Samtidig er varmepumpen udstyret med en ekstra effektiv varmeeffekt, så du ikke behøver være nervøs for, at energibesparelsen går ud over ydelsen. Samtidig er denne varmepumpe udviklet med henblik på en utrolig støjsvaghed, da det hurtigt kan blive irriterende med en varmepumpe, der brummer og larmer flere gange i døgnet. Denne varmepumpe kan altså mange ting og er derfor velegnet til et stort antal forbrugere på det danske marked.

Et godt valg til sommerhuset

Hvis du har tænkt dig at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er denne pumpe også et godt valg. RAS-serien har nemlig en funktion, hvor varmeniveauet i dit sommerhus kan holdes på 8 grader konstant. Det vil sige, at du kan holde dit sommerhus frostfrit i vintermånederne, uden at det kræver en særlig indsats fra din side. Vil du gerne være fri for svamp, frostskader og lignende i dit sommerhus, kan du altså med fordel investere i en varmepumpe fra Toshibas RAS-serie.

Skriv en kommentar