Toshiba RAS 10 PKVP-ND

Toshiba er blandt de førende inden for varmepumper, og deres produkter er nogle af de allermest solgte. Det skyldes naturligvis, at deres produkter er højeffektive og giver et godt grønt alternativ til mere traditionelle opvarmningsformer som eksempelvis olie og naturgas. Toshibas produkters popularitet skyldes desuden, at deres produkter egner sig til en meget bred målgruppe. Det gælder blandt andet for varmepumpen RAS 10 PVK-ND, der er et godt valg for næsten alle typer af forbrugere.

En varmepumpe, der bare virker

Varmepumper er stadig meget nye på markedet, og der er derfor ikke mange, der har forstand på teknologien. En varmepumpe er dog stadig et oplagt valg, hvis man ønsker et grønnere alternativ til opvarmning af hjemmet. Hvis du er en af dem, der er på jagt efter en solid varmepumpe, man ikke skal stille på hele tiden, men som bare fungerer, er Toshiba RAS 10 PKVP-ND et godt valg. Den har en utrolig høj varmeeffekt og en COP værdi på hele 6,52, hvilket giver en god og stabil effekt til dit hjem. Samtidig har Toshiba udviklet denne varmepumpe med fokus på at holde støjniveauet nede, så lyde fra varmepumpen ikke er noget, man vil være generet af til hverdag.

En varmepumpe til sommerhuset?

Luft til luft varmepumper er især velegnede til mindre helårshuse og sommerhuse. Toshiba RAS 10 PVKP-ND har en række funktioner, der gør den velegnet til brug i et sommerhus. Varmepumpen kan nemlig indstilles til at holde temperaturen i sommerhuset på 5 grader hele tiden, så dit sommerhus er frit for frost igennem de kolde måneder. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om skimmel og svamp, som kan være en følgeskade af temperaturer, der når under frysepunktet. Samtidig kan varmepumpen fra Toshiba arbejde med udendørstemperaturer, der når helt ned til -20°C. Varmepumpen er altså oplagt til dig, der leder efter noget, som du ikke behøver bekymre dig om, og som bare fungerer.

Skriv en kommentar