Panasonic VE9NKE

Opvarmning af vores bolig er en post, som mange danskere bruger utroligt mange penge på hvert år. Det skyldes blandt andet, at vi lever i en køligt klima, hvor det er nødvendigt at opvarme huset næsten hele året rundt. Men der kan ikke være tvivl om, at det er både dyrt og forurenende at skulle opvarme sit hjem med el, naturgas eller olie. Netop derfor er varmepumper blevet så populære, da de sørger for billig og effektiv opvarmning af hjemmet. Ikke mindst gælder det for Panasonics højeffektive VE9KNE-varmepumpe, der sørger for billig og grøn varme hele året rundt. Varmepumpen er desuden udstyret med funktioner og udstyr, der sikrer dig et behageligt indeklima i dit hjem.

En varmepumpe med fokus på effektivitet

En luft til luft varmepumpe fungerer grundlæggende ved, at der udvindes af fugten i luften, hvorefter det overføres til hjemmet i form af varme. Derfor tænker mange, at en varmepumpe kun fungerer, så længe det er varmt udenfor. Dette er langt fra sandt, og Panasonic er førende inden for varmepumper, der kan arbejde med lave temperaturer. Deres VE9NKE model kan hjælpe med at varme dit hus om, selvom der står minus 25 grader på dit termometer. Derfor sørger varmepumpen fra Panasonic for billig og god varme i dit hjem hele året rundt. Pumpen er desuden velegnet til sommerhuse, da den kan indstilles til at holde en minimumtemperatur, når du ikke befinder dig i sommerhuset. På den måde kan du med en varmepumpe være fri for at møde op til et iskoldt sommerhus, hvis du besøger det om vinteren.

Mange smarte funktioner i VE9NKE

Udover at have fokus på effektiviteten har Panasonic også inkorporeret en lang række smarte funktioner i deres varmepumpe. I varmepumpen findes nemlig et effektivt filter, der renser din luft, samtidig med at den bliver opvarmet. På den måde slipper du for at have svampesporer og andre skadelige artikler i luften, hvilket skaber et utroligt godt indeklima og også øger sundheden for hele familien. Med en VE9NKE varmepumpe fra Panasonic får du altså ikke kun billig og grøn varme hele året rundt, men du får også ren luft og et forbedret indeklima i dit hjem. Samtidig er pumpen billig i både anskaffelse og installation, og grundet besparelserne på varmeregningen kan du være sikker på, at den kommer til at tjene sig selv ind flere gange. En VE9NKE varmepumpe er altså et udmærket valg for dig, der ønsker grøn energi, smart teknologi og et godt indeklima i én.

Skriv en kommentar