Panasonic

Varmepumper fra Panasonic

Vores verden er under stor belastning fra den CO2-udledning, som vi mennesker har stået for. De store iskapper på polerne er ved at smelte, og overalt i verden ser vi en unormal stigning i temperaturerne. Det bliver spået, at det kan få store konsekvenser for vores klima, hvis vi ikke gør noget ved vores store drivhusgasudslip med det samme. Derfor er der i disse år stort fokus på vedvarende energi og på, hvad vi som enkelte individer kan gøre for at nedsætte vores eget udslip.

En af de nye alternativer, der er kommet på markedet, er varmepumpen. Varmepumpen er på meget kort tid blevet et utroligt populært valg over hele verden, hvilket der er flere gode grunde til. En varmepumpe fungerer meget kortfattet ved, at den udnytter den varme, der allerede findes i naturen. Der findes forskellige typer af varmepumper, der blandt andet henter varme fra jorden, fra vand og fra luften.

En varmepumpe er på den vis ikke en erstatning for eksempelvis et oliefyr eller naturgas, men det er et supplement, der nedsætter behovet for de traditionelle energiformer gevaldigt. Hvis du er en af dem, der overvejer at investere i en varmepumpe, eller blot vil vide mere om fordelene ved netop det, er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig god og brugbar information om de højeffektive og utroligt populære Panasonic varmepumper.

Fordelene ved Panasonic varmepumper

Der er flere væsentlige fordele ved varmepumper, der har gjort dem til sådan et populært valg. Først og fremmest er varmepumper et klimavenligt initiativ, der nedsætter behovet for opvarmning ved eksempelvis olie, gas og el. Hvis man er en af dem, der gerne vil gøre noget for vores klode, er en varmepumpe altså en oplagt måde at gøre det på. En varmepumpe udnytter energien fra den mest vedvarende energikilde, vi kender til – nemlig solen.

På den vis sørger en varmepumpe for at mindske en husstands CO2-udledning mærkbart. Samtidig gør en varmepumpe, at der er mindre behov for tilførsel af dyr olie og gas. Det betyder, at der også er penge at spare på varmeregningen, hvis man investerer i en ny varmepumpe til hjemmet. Faktisk kan man være heldig at kunne halvere varmeregningen med en Panasonic varmepumpe, hvilket i nogle danske husstande kan betyde besparelser på op til 10.000 kr.

En varmepumpe er altså ikke kun et godt valg for miljøet, men også for ens egen pengepung. Derved kan købet af en ny varmepumpe også ses som en investeringen, da anskaffelsen af en ikke er særlig dyr i sammenligning med de besparelser, som man senere kan gøre på sin varmeregning.

Sidst men ikke mindst sørger en Panasonic varmepumpe også for at forbedre indeklimaet i hjemmet. Ved hjælp af en særlig luftrensningsteknologi sørger varmepumpen for, at luften i hjemmet er bedre og renere end uden. Der er altså rigeligt med fordele at tage med i sine overvejelser, hvis man tænker på at anskaffe sig en varmepumpe til sit hjem.

Køb din varmepumpe hos Panasonic

Varmepumper er et forholdsvis nyt marked, hvor mange forskellige virksomheder kæmper om at få plads. Blandt andet er den japanske elektronikgigant Panasonic gået ind på markedet med varmepumper, der er værd at skrive hjem om.

Japanerne er kendt i mange aspekter af teknologi- og IT-branchen, da de leverer effektive og nytænkte løsninger til befolkninger i hele verden. Måske kender du mest Panasonic som producent af fjernsyn, mobiler og stereoanlæg, men også inden for varmepumper sørger Panasonic for banebrydende teknologi, der giver dig effektiv opvarmning af dit hjem hele året rundt. Panasonics varmepumper er nemlig udviklet, så de passer til alle former for boliger.

Hvad enten du bor i et rækkehus, en villa eller måske leder efter en klimavenlig energiløsning til dit sommerhus, kan du være sikker på at gøre et godt køb med en varmepumpe fra Panasonic. Desuden er varmepumperne fra Panasonic særligt miljøvenlige, da de er effektive ned til -35° C. Det betyder, at varmepumpen kan hente varme udefra og hjælpe med at varme boligen op, selvom luften udenfor er 35 minusgrader!

På den vis er Panasonics løsninger nogle af de mest effektive og miljøvenlige, som kan opstøves på markedet. Hvis man leder efter varmepumpernes Rolls Royce, er det altså et valg fra Panasonic, som man skal gå efter.

Professionelle og komfortable løsninger fra Panasonic til dig

Som det gælder med mange andre varmeløsninger, gælder det om at finde frem til lige præcis det valg, der passer optimalt til din bolig og til dine individuelle behov. Panasonic er førende på markedet, hvilket blandt andet grunder i, at de har mange forskellige løsninger. På den måde kan man være sikker på, at der også findes en løsning, der passer perfekt til en selv.

Eksempel tilbyder Panasonic både enkeltsystemer, Multi-split systemer og Free multi split systemer til boligen. Uanset husets rumfordeling og planløsning bliver det altså muligt at sætte varmepumper op og få maksimalt udbytte af de varmeressourcer, som vores egen jord kan tilbyde.

Panasonic er kendt for at levere løsninger, der gør livet så nemt som muligt for kunderne. Derfor har Panasonic lanceret deres ”Panasonic System Internet Control”, hvor du får muligheden for på enkel vis at styre din varmepumpe i hjemmet, uanset hvor du befinder dig. Det hele kan gøres fra telefonen eller tabletten, så længe du har en Android eller iOS, ligesom varmepumpen også kan styres fra enhver computer med internetforbindelse.

På den måde bliver livet lidt mere bekvemt for dig, der investerer i en varmepumpe fra Panasonic. Hvis du er en af dem, der gerne vil have det fulde overblik over dit energiforbrug, bliver dette også muligt for dig. I samarbejde med Verisure har Panasonic nemlig etableret en smart platform, hvor du både kan fjernstyre din varmpumpe og sammenligne dit energiforbrug over tid. På den måde kan du selv følge med i, præcis hvor meget du sparer ved hjælp af din nye varmepumpe fra Panasonic.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på effektiv opvarmning, et forbedret indeklima og ikke mindst en hjælpende hånd til vores klima, når du vælger en Panasonic varmepumpe. Du kan se alle andre varmepumper her