Panasonic NE9NKE

Har du overvejet at anskaffe dig en varmepumpe til dit sommerhus eller dit hjem? Luft til luft varmepumper er utroligt nemme at have med at gøre, da de stort set ingen vedligeholdelse kræver. Samtidig er de billige i anskaffelsen og nemme at installere. Det betyder dog ikke, at der ikke er mange store fordele at hente. Med en varmepumpe satser du nemlig på vedvarende, sund og billig energi. Panasonic er blandt de absolut førende på varmepumpemarkedet, og det demonstrerer de blandt andet med deres NE9NKE-model. Med denne varmepumpe får du ikke kun et lækkert og stilrent design, men også en utrolig høj effektivitet i kombination med et minimeret støjniveau, hvilket giver dig en behagelig og god opvarmning af dit hjem hele året rundt. Hvis du er på jagt efter en god varmepumpe, der vil sikre dig klimavenlig energi i mange år fremover, kan du altså roligt læse mere om netop denne model fra Panasonic.

Fokus på design og lydniveau

Alle Panasonics varmepumper sørger for, at du får billig og grøn varme i dit hjem. Med netop denne model har der været fokus på designprocessen, hvilket har skabt en varmepumpe med et stilrent og simpelt design. En varmepumpe er ikke et designobjekt, men med denne model fra Panasonic får du en stilren version, som man ikke vil lægge meget mærke til. Dette understøttes også at, at NE9NKE er den mest lydsvage model, Panasonic har sendt på markedet. Det betyder, at du i mange tilfælde slet ikke vil lægge mærke til, at varmepumpen arbejder. Har man tidligere haft en varmepumpe, ved man, at støjniveauet kan blive irriterende i længden, ikke mindst hvis det er tæt på soveværelset eller stuen, hvor man opholder sig meget. Luft til luft varmepumper er især velegnede i sommerhuse, hvor man ofte bruger meget tid udenfor, og derfor er det en stor fordel, at man ikke bliver generet af larm fra varmepumpen. Med denne model kan du være sikker på, at støj og et grimt design ikke bliver et problem.

Utrolig ydeevne selv ved lave temperaturer

Panasonics varmepumper er utroligt blandt danskerne, hvilket blandt andet skyldes, at de er højeffektive selv ved lave temperaturer. Faktisk går netop denne pumpe også under navnet Danmarkspumpen Premium, fordi den egner sig utroligt godt til de danske forhold. Mange tænker, at høje temperaturer udenfor er påkrævede, hvis varmepumpen skal kunne udvinde energi og overføre det til ens hjem. Det er ikke sandheden, for Panasonics varmepumper kan arbejde med udendørs temperaturer på helt ned til 25 minusgrader. Nu er det sjældent, at den danske vinter bliver så kold, men det er alligevel en god sikkerhed at have, at varmepumpen ikke pludselig står af og efterlader en uden mulighed for at opvarme hjemmet. Med NE9NKE varmepumpen får man en utrolig ydeevne kombineret med et lavere støjniveau set i forhold til den tidligere model. Man skulle tro, at den så ville bruge mere i strøm, men faktisk sparer du 20% på elregningen i forhold til den tidligere model. Uanset om du har en varmepumpe i forvejen eller overvejer at investere i en, kan du derfor roligt overveje NE9NKE modellen fra Panasonic.

Skriv en kommentar