Panasonic HE9LKE

Varmepumpeteknologien er et forholdsvis nyt fænomen, hvor det er blevet muligt at udvinde energi direkte fra luften. Dog er der stor forskel på, hvor effektive forskellige luft til luft varmepumper er, og derfor også på, hvor meget man får ud af dem. Hvis du vil være sikker på at få klassens absolut bedste varmepumpe, skal du se nærmere på Panasonics HE9LKE. Ikke alene er denne varmepumpe blandt deres ”Flagship” produkter, hvilket blandt andet vil sige, at kvaliteten er i top både ydelses- og energimæssigt. Netop denne topmodel er også blevet kåret som testvinder inden for sin egen klasse. Hvis du overvejer at investere i en luft til luft varmepumpe for at høste fordelene i form af store besparelser på varmeregningen, en behagelig varme i hjemmet og ikke mindst et sundere indeklima, er denne model værd at se nærmere på.

Høj ydelse både sommer og vinter

Panasonics varmepumper er blandt de, der bliver solgt allerflest af. Det skyldes blandt andet, at de er specielt udviklet til de danske forhold. I vores kølige klima er det vigtigt, at varmepumpen fungerer og giver effektiv varme, selv når det er koldt udenfor. Denne model fra Panasonic kan arbejde, selv hvis temperaturen udenfor bliver helt ned til 20 minusgrader. Derfor kan du være sikker på at være varmemæssigt dækket ind både sommer og vinter, hvis du investerer i en HE9LKE varmepumpe. Luft til luft varmepumper egner sig især til sommerhuse, hvor netop denne model også vil være et godt valg. Det skyldes, at den bruger utroligt lidt energi, og det vil derfor koste dig langt mindre at holde dit sommerhus nogenlunde varmt med en varmepumpe, end ved brug af traditionelle opvarmningsmetoder. Generelt vil en varmepumpe som denne nedbringe din varmeregning med mange procent, så du virkelig kan mærke det. Netop derfor kan man også vælge at se en varmepumpe som en investering, da den hurtigt vil tjene sig ind igen.

Oplagt til allergikere

En varmepumpe kan give mange fordele i stort set alle husstande. Men især i familier, hvor en eller flere lider af allergi, kan en varmepumpe som HE9LKE-modellen være en investering. Udover at give god og grøn energi for en billig pris renser varmepumpen nemlig også luften, så helt op til 99% af alle bakterier og vira i luften filtreres fra. På den måde kan varmepumpen ikke kun være med til at opvarme dit hjem, men også være med til at forbedre indeklimaet og familiens sundhed generelt.

Skriv en kommentar