Panasonic AZ9RKE

Har du hørt om Panasonic, kender du dem formentlig for deres mobiler, fjernsyn og stereoanlæg. Men også inden for varmepumper er Panasonic førende med banebrydende teknologi, der kombinerer komfort og effektivitet for forbrugeren. Faktisk er Panasonics Flagship-serie en af de mest solgte i Norden, da deres varmepumper især er gode i det køligere nordiske klima, der sætter nogle bestemte krav til pumpens ydelse. Panasonic AZ9RKE-modellen er den nyeste gren på stammen, og den går i sine forgængeres fodspor, samtidig med at der er gjort nogle mærkbare forbedringer på flere områder, der gør den til et endnu bedre valg, hvis man er på jagt efter en ny og effektiv varmepumpe.

Endnu mere miljøvenlig

Varmepumperne er især blevet populære på, at de er et miljøvenligt og grønt alternativ til traditionelle opvarmningsformer som olie, gas og el. Med Panasonics AZ9RKE får du en varmepumpe, hvor der virkelig har været fokus på optimal udnyttelse af energien, og hvor der er gjort mange forbedringer med henblik på netop dette. Eksempelvis er kølemidlet udskiftet fra at være R410A til R23. Kølemidlet R23 giver kun en fjerdedel så stor indvirkning på den globale opvarmning som det gamle kølemiddel. Samtidig er det nye kølemiddel mere skånsomt mod kompressoren, hvilket forlænger levetiden på din varmepumpe. Derudover gør denne nye varmepumpe brug af en kraftigere luftstrøm end de tidligere varmepumper i serien, hvilket også er med til at formindske energiforbruget.

Fokus på brugerens komfort

Med AZ9RKE varmepumpen fra Panasonic får du desuden en varmepumpe, hvor der er stort fokus på brugervenlighed og komfort. Det ses blandt andet på, at varmepumpen har en intelligent sensor, der bland andet registrerer, hvor mange mennesker, der er i rummet og hvor, hvorefter den justerer temperaturen og dens ydelse herefter. Samtidig er varmepumpen en af de mest lydsvage på markedet med kun 18 dB, der sikrer, at du ikke bliver irriteret eller generet af støjen til hverdag. Der er desuden mulighed for at kombinere sin varmepumpe med sin Verisure app, ligesom man også kan styre varmepumpen via internettet fra både telefon og computer, hvis man ikke er hjemme.

Specifikationer

Panasonics AZ9RKE ligger i energiklassen A+++ og er en luft til luft varmepumpe. Den kan arbejde med udendørs temperaturer, der ligger på helt ned til -35°C. Varmepumpen gør brug af R23 kølemidlet og har en SCOP-værdi på 5,30. Den har et lydniveau på kun 18 dB og har ydermere en quiet funktion. Du kan desuden ansøge om et tilskud til din energirenovering, hvis du overvejer at installere en varmepumpe af typen Panasonic AZ9RKE.

Skriv en kommentar