Nordic Prestige 9 Plus

LG’s varmepumpe Nordic Prestige 9 blev i 2013 testet og bedømt af Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Ved denne lejlighed opnåede varmepumpen den bedste samlede bedømmelse, der nogensinde er givet. Varmepumpen blev især rost på grund af den høje COP værdi samt den gode ydelse, selv på kolde dage i det nordiske klima. Nordic Prestige 9 Plus er LG’s nyeste skud på stammen, det vil sige efterfølgeren til den bedste varmepumpe på markedet. En Nordic Prestige 9 Plus er altså et godt valg for den, der ønsker sig en effektiv varmepumpe med en høj ydelse kombineret med ny og innovativ teknologi.

Den perfekte varmepumpe til et køligt nordisk klima

Luft til luft varmepumper er over de seneste år blevet utroligt populære, da de er et forholdsvis billigt grønt alternativ, der samtidig tjener sig selv ind igen over nogle få år. En sådan varmepumpe fungerer ved, at den udvinder varme af luften udendørs og puster den ind i hjemmet som varm luft. Det spiller derfor en rolle for en varmepumpes ydelse og effektivitet, hvor varmt eller koldt det er udenfor. LG’s Nordic Prestige 9 Plus er ikke blot tilpasset det nordiske klima, men udviklet og designet til at arbejde med temperaturer selv langt under frysepunktet. Det afspejles også i, at netop denne varmepumpe viser sig at være bedst i test, når det er virkelig koldt. Selv ved temperaturer på -20°C har pumpen en varmekapacitet på 3,2 kW.

Innovative fordele for maksimal komfort

Nordic Prestige 9 Plus er desuden udviklet til at give dig som bruger maksimal komfort. Eksempelvis er der installeret et filter i pumpen, der renser luften, inden den kommer ind i dit hjem, så du slipper for dårlig lugt og ikke mindst skadelige partikler som svampesporer. Varmepumpen har desuden klassens højeste luftgennemstrømning, der sikrer en hurtigere og bedre opvarmning. Begge ting er med til at sikre et bedre indeklima i dit hjem. Nordic Prestige 9 Plus er desuden forberedt for WiFi-styring, hvilket betyder, at du ved tilkøb af ekstraudstyr får muligheden for at styre og kontrollere din varmepumpe fra din smartphone.

Specifikationer

Nordic Prestige 9 Plus er en varmepumpe, der med sin SCOP-værdi på 5,2 ligger i energiklasse A+++ og sikrer dig store besparelser på varmeregningen. Varmepumpen kan arbejde med temperaturer ned til -25°C og har en af klassens højeste COP-værdier på 5,61. Varmepumpen har en effekt på 6,6 kW ved varme og 3,8 kW ved kulde.

Skriv en kommentar