Mitsubishi MSZ-SF

 

MSZ-SF modellen fra Mitsubishi er en mindre, kompakt varmepumpe, der dog lever op til den høje ydeevne og effektivitet, der kendetegner Mitsubishis varmepumper. Det kompakte og slanke design gør, at varmepumpen ikke fylder så meget i hjemmet, og at man derfor ikke lægger særligt mærke til den. Modellen har desuden et utroligt lavt støjniveau på kun 21 dB, der sørger for, at man ikke bliver forstyrret eller generet af varmepumpen til hverdag. Det sikrer også, at man kan sove, selvom varmepumpen bliver installeret i soveværelset. Kombinationen af design og et lavt støjniveau gør altså en Mitsubishi varmepumpe af modellen MSZ-SF til et oplagt valg for dig, der gerne vil have en varmepumpe, man ikke lægger særligt mærke til.

Sommerhusmodellen

Denne varmepumpemodel fra Mitsubishi går også under navnet ”sommerhusmodellen”. Det skyldes, at den er særdeles velegnet til fritidshuse og sommerhuse. MSZ-SF modellen har nemlig en smart ”I-save” funktion, der holder temperaturen i sommerhuset eller kolonihavehuset på 10 grader om vinteren. Skulle der være en strømafbrydelse i området i vinterhalvåret, er der en garanti for, at varmepumpen starter op af sig selv. På den måde sikrer du dig, at dit hus bliver holdt frostfrit i de koldeste måneder, samtidig med at du kan være sikker på, der ikke venter en ubehagelig overraskelse, når du kommer tilbage om foråret. Denne varmepumpe kan arbejde med udendørs temperaturer på helt ned til -20°C, hvilket sikrer dig en effektiv drift hele året rundt.

Nem regulering af varme og kulde

Med en MSZ-SF varmepumpe i dit hjem er du samtidig sikret et godt indeklima. Denne varmepumpe kan nemlig ikke kun sørge for at holde dit hjem varmt og frostfrit, når det er koldt – den kan også være med til at give en kølende effekt på varme sommerdage. Det hele kan reguleres meget nemt ved hjælp af en medfølgende fjernbetjening, så man opnår lige præcis den temperatur og det indeklima, man ønsker sig. Med fjernbetjeningen kan du desuden programmere varmepumpen efter dagens uger eller timer i døgnet, så den fx skruer ned om natten og de dage, du ikke er i huset.

Specifikationer

Varmepumpen fås i flere forskellige modeller, der enten vil have energiklasse A+ eller A++. Den har en SCOP-værdi på 4,3, og den laveste nyttevirkningstemperatur ligger på -20°C. Når det gælder opvarmning, har varmepumpen en effekt på 4,5 kW. Varmepumpen er desuden kendetegnet ved sit lave støjniveau, der ligger på 21 dB.

Skriv en kommentar