Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ

Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ

Måske er du en af dem, der har overvejet at erstatte eller supplere din nuværende opvarmningsform med et grønnere og bedre alternativ i form af en varmepumpe. I så fald har du måske været inde og se nærmere på de mange muligheder, der findes på markedet og fundet ud af, at varmepumper nok er effektive, men ikke altid lige kønne. Mange varmepumper er en hvid kasse, som sjældent vil pynte i stuen eller soveværelset. Hvis du er på jagt efter en varmepumpe, hvor designet er helt i top, er Mitsubishi Kirigamine ZEN MSX varmepumpen det oplagte valg for dig. Denne varmepumpe er nemlig udviklet med et strømlinet og futuristisk design, der leder tankerne hen på et moderne kunstværk – kort sagt en varmepumpe, der vil pynte i hjemmet. Faktisk er designet så banebrydende og anderledes i forhold til andre varmepumper, at netop denne varmepumpe er vinderen af IF Product Design Award.

Mere end bare et flot design

Et flot design er vigtigt, hvorfor Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ-modellen er blevet så populær. Den kan dog også meget mere end blot at hænge på væggen og se flot ud. Denne varmepumpe er nemlig også kendt for et lydniveau, der ligger lavere end hos de fleste andre varmepumper. Mitsubishi har altid været kendt for et lavt støjniveau, og det gælder ikke mest for ZEN MSZ-modellen, der har et lydniveau på kun 21 dB. Selv hvis du ønsker at justere temperaturen, så varmepumpen skal yde mere, forbliver støjniveauet lavt. Denne varmepumpe er altså det oplagte valg for dig, der gerne vil have en støjsvag og flot løsning hængende i hjemmet.

En lav ydeevne

Denne model er især blevet kendt og populær på grund af sit særlige og innovative design. Når det kommer til ydeevnen, er den knapt så meget med. Over de seneste år er der kommet utroligt meget innovation på området med varmepumper og nye teknologier er blevet udviklet, der har gjort varmepumperne utroligt effektive. Med denne model er det dog primært design og lavt lydniveau, der er fokus på.

Specifikationer

Der findes to modeller af navnet Mitsubishi Kirigamine ZEN MSZ, nemlig MSZ-EF25VEH og MSZ-EF35VEH. Begge har de energiklassen A, hvor den første model har en COP-værdi på 4,57, og den anden ligger på 4,19. Den laveste nyttevirkningstemperatur for begge modeller er -15°C, hvilket man skal være opmærksom på, ikke er specielt højt i et koldt nordisk klima som det danske.

Skriv en kommentar