Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH

 

Japanske Mitsubishi Motors er især kendt for deres biler, men også inden for varmepumper er producenten førende. Mitsubishis varmepumper er ligesom bilerne kendt for deres høje effektivitet, revolutionerende teknologi og lange levetid, der gør dem til et godt valg. Netop Mitsubishis Kirigamine MSZ-FH serie er desuden blandt de få luft til luft varmepumper, der udvikles med henblik på det nordiske klima. Det er forståeligt nok en opgave for en varmepumpe at skulle udvinde energi og varme af luften, når den er iskold, og derfor kan man med fordel investere i en varmepumpe, der er bygget til at løse netop dette problem. Med en varmepumpe af denne model fra Mitsubishi behøver man ikke frygte vinteren, for den kan arbejde med udendørstemperaturer på helt ned til -25°C.

Et godt indeklima

Med en varmepumpe af typen Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH sørger du ikke kun for, at dit hus bliver grønnere og billigere at opvarme, men du sikrer også et godt og behageligt indeklima i dit hjem. Denne varmepumpe har et utroligt lavt støjniveau på kun 21 dB, hvilket betyder, at den knap er hørlig. En ny teknologi, der sørger for at fordele varmen i rummet på den mest fordelagtige måde, giver et opvarmet rum, der er behageligt at opholde sig i. Som en ekstra bonus er varmepumpen fra Mitsubishi udstyret med et Plasma Quaid filter, der renser luften for svampesporer og andre skadelige partikler, inden den sendes ind i dit hjem. På den måde er varmepumpen ikke kun godt for miljøet og din økonomi, men også for din og din families komfort og sundhed.

En intelligent varmepumpe med sensorteknologi

Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH adskiller sig især fra andre varmepumper ved at have en smart sensorteknologi indbygget. Sensorerne registrerer, om der er mennesker i rummet og sørger for at regulere temperaturen derefter. Det kan synes som en lille ting, men det giver både en behagelig varme for dem, der opholder sig i rummet, samt yderligere besparelser på elregningen.

Specifikationer

I serien findes der to modeller, nemlig MSZ-FH25 VEHZ og MSZ-FH35 VEHZ, der befinder sig i henholdsvis energiklasse A++ og A+++. Den førstnævnte model har en SCOP-værdi på 4,9, mens sidstnævnte har en SCOP på 4,8. Når det gælder COP-værdien, ligger MSZ-FH25 VEHZ på 5,52, mens MSZ-FH35 VEHZ ligger på 5,00. Det gælder for begge modeller, at deres laveste nyttevirkningstemperatur ligger på -25°C. Du er berettiget til et tilskud til din energirenovering, når du skifter til en varmepumpe af denne model, som du også kan læse mere om her på siden.

Skriv en kommentar