LG Nordic Prestige 9

LG Nordic Prestige 9

Luft til luft varmepumper er over de seneste år blevet utroligt populære, blandt andet fordi ny teknologi har gjort dem til et rigtigt godt grønt alternativ til mere traditionelle energiformer. På markedet er der mange store elektronikgiganter, der kæmper om at udvikle den bedste og mest innovative varmepumpe. Resultatet af disse anstrengelser har for den sydkoreanske IT-gigant LG været varmepumpen LG Nordic Prestige 9, der er blevet kåret som den bedste varmepumpe af den svenske Energimyndighed.

Bedst i test – forståeligt nok

I 2013 blev LG Nordic Prestige 9 testet og bedømt af Sveriges Tekniska Forskningsinstitut og blev ved denne lejlighed tildelt den højeste bedømmelse nogensinde. Det skyldtes blandt andet, at LG Nordic Prestige er en af de varmepumper, der præsterer bedst, når det er koldt udenfor. Denne varmepumpe er ikke blot tilpasset til det nordiske klima, men udviklet med henblik på de lave temperaturer, der kan være en udfordring for mange andre varmepumper. LG Nordic Prestige 9 kan udvinde varme af luften udenfor, selv hvis temperaturerne kommer ned på -25°C. Netop denne varmepumpe er altså et utroligt godt og populært valg blandt danskerne, hvis man eksempelvis vil være helt sikker på, at rørene ikke fryser til i ens sommerhus.

Gode besparelser og et bedre indeklima

Med en luft til luft varmepumpe kan du opnå store besparelser på varmeregningen, og det gælder ikke mindst for denne model fra LG, der med den innovative inverter teknologi sørger for at holde varmepumpens energiforbrug på et minimum. Samtidig giver varmepumpen et højt niveau af komfort for brugeren, på den måde at det stilrene design er kombineret med en utrolig støjsvaghed på kun 17 dB. Også her skiller LG Nordic Prestige 9 sig ud fra de øvrige modeller på markedet. Varmepumpen kan også være med til at sikre et bedre og sundere indeklima i dit hjem, da den er udstyret med nye og forbedrede filtre, der sørger for at rense luften for ubehagelig lugt og skadelige bakterier, inden den bliver sendt ind i dit hjem.

Specifikationer

Varmepumpen fås i energiklasse A++ og A+++ og er derved et godt alternativ til traditionelle opvarmningsformer som olie- og gasfyr. LG Nordic Prestige 9 har en varmekapacitet på 3,2 kW og en kølekapacitet på 2,5 kW, hvis man vælger at bruge den som kølesystem på varmesommerdage. Varmepumpen har desuden en COP-værdi på 5,6 og SCOP-faktoren ligger på 4,6. Den er effektiv ned til -25°C og er 100% energieffektiv ned til udetemperaturer på -15°C.

Skriv en kommentar