Fujitsu

Har du overvejet at anskaffe dig en varmepumpe i dit hjem? Varmepumper vinder frem i popularitet, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er varmepumper et energivenligt supplement til traditionelle opvarmningsformer som eksempelvis naturgas og olie.

Der er stort fokus på vores klima i disse år, og vi bliver alle sammen nødt til at give en hånd med, hvis vi skal vende den negative udvikling. Et skridt i den rigtige retning kan være, at man anskaffer sig en varmepumpe til hjemmet. Det er nemlig en af de ting, der gør, at man kan skære en del af sin egen CO2-udledning af samvittigheden.

Samtidig betyder en varmepumpe også, at man kan spare mange penge på varmeregningen. Med en varmepumpe i hjemmet har du nemlig mindre brug for de andre og ofte dyre energiformer som gas og olie, hvorfor du kan ende med at spare mange penge på din varmeregning.

På den måde kan man se sin varmepumpe som en investering, der over nogle år vil tjene sig selv ind igen ved hjælp af besparelserne. Her kan du læse mere om de utroligt populære varmepumper fra japanske Fujitsu.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Der findes flere forskellige former for varmepumpe. Den mest populære er luft til luft varmepumpen, men der findes også varmepumper, der kan udvinde energi ved hjælp af jorden eller vand. Fælles for dem alle er, at de udvinder energi fra den mest vedvarende og gratis kilde, vi kender, nemlig solen.

Med en varmepumpe skal du altså ikke betale for andet end den energi, varmepumpen skal bruge for at omsætte energien i luften til varme i dit hjem. Faktisk kan man sige, at en varmepumpe fungerer lidt som et omvendt køleskab, hvor den skaber varme i dit hjem.

Pumpen har dog også andre fordele, eksempelvis at den renser luften for skadelige partikler som eksempelvis svampesporer, hvilket skaber et forbedret indeklima i dit hjem. En Fujitsu varmepumpe er altså et godt valg for dig, der gerne vil gøre noget godt for klimaet, for din økonomi og for dig selv.

Fordele ved en Fujitsu varmepumpe

På det forholdsvis nye marked for varmepumper har flere store spillere allerede meldt sig på banen. Det gælder blandt andet elektronikgiganter som Panasonic, Electrolux og LG. Også japanske Fujitsu er med blandt de førende varmepumpeproducenter.

Det skyldes, at der er mange nævneværdige fordele ved en Fujitsu varmepumpe. Varmepumper fra Fujitsu er udviklet med specielt henblik på at spare klimaet og din varmeregning mest muligt. En Fujitsu varmepumpe er udstyret med mange smarte funktioner, blandt andet en energisparende bevægelsessensor, der registrerer, om der er mennesker i rummet og reducerer effekten derefter.

Samtidig er den helt store gevinst ved en Fujitsu varmepumpe, at den fås til rigtig gode priser. Prisen på en Fujitsu varmepumpe er en del lavere end hos de øvrige producenter, men det betyder ikke, at du får mindre varmepumpe for pengene. Hvis du gerne vil spare en god del penge, uden at du går på kompromis med kvaliteten og effekten af din varmepumpe, er en pumpe fra Fujitsu altså det rette valg for dig.