Fujitsu Nordica LV 09/12

Japanske Fujitsu er en veletableret spiller på det store marked for varmepumper, og ikke mindst i Danmark er deres pumper utroligt populære. Det skyldes især Nordica-serien, der som navnet antyder, er udviklet specielt til det sommetider barske nordiske klima. En anden grund er, at Fujitsu leverer varmepumper med brugbare funktioner og en høj grad af nytænkning. Det gælder ikke mindst for Fujitsu Nordica LV 09/12-modellerne, der adskiller sig fra andre varmepumper ved at være en gulv pumpe. Det er altså det oplagte valg for dig, der af den ene eller anden grund ikke har plads eller lyst til at have en varmepumpe hængende. Med denne varmepumpe fra Fujitsu får du de gode besparelser på varmeregningen, uden at du skal være generet af at se eller høre på en varmepumpe.

Oplagt valg til sommerhuset

LV 09/12 er en luft til luft varmepumpe, som især er velegnet som central varmekilde i sommerhuse. I helårshuse skal der ofte en del flere kræfter til, hvorfor luft til vand eller jord til vand varmepumper i disse tilfælde er et mere populært valg. Leder du efter en varmepumpe til sommerhuset, er denne model et virkelig godt valg. Ikke alene er den diskret, men den kan både fungere som opvarmning om vinteren og aircondition på varme sommerdage. Modellen har desuden en funktion, hvor den holder temperaturen i dit sommerhus konstant på 10°C, så du slipper for skader og gener i dit sommerhus i forbindelse med frost. Varmepumpen fra Fujitsu kan desuden styres fra din smartphone via en app, så du også kan kontrollere varmen i dit sommerhus, selvom du ikke nødvendigvis er der.

En diskret varmepumpe

En varmepumpe som denne kan også bruges i helårshuse som supplement til olie- eller gasfyr. Under alle omstændigheder vil man opnå besparelser på varmeregningen, der kan mærkes. Samtidig er LV 09/12 varmepumpen en, du ikke vil lægge mærke til i din hverdag. Den er nemlig ikke alene diskret i designet, men er også utroligt lydsvag. Du vil derfor være fri for støjgener, der kan ødelægge eller forstyrre søvnen og de hyggelige dage i sommerhuset.

Specifikationer

Der findes to modeller i serien, henholdsvis 09 og 12. Den første har en varmekapacitet på 5,5 kW, mens 12 yder 5,7 kW. De har en SCOP værdi på henholdsvis 4,2 og 4,1 og har begge energimærket A+. De er som sagt tilpasset det kølige nordiske klima, hvorfor det er vigtigt, at de kan yde med udendørs temperaturer på helt ned til -25°C.

Skriv en kommentar