Fujitsu Nordica LM

Spar penge på din varmeregning.

[eafl id=”803″ name=”Fujitsu Nordica LM” text=”Få 3 tilbud på Fujitsu Nordica LM inkl. installation her – Gratis!”]

LM-modellen er efterfølgeren til LT-modellen i Fujitsus populære Nordica-serie. Som det fremgår af seriens navn, er disse varmepumper specielt udviklet til det kølige nordiske klima. Den nye LM model er desuden designet til at imødekomme alle de behov og krav, vi danskere sætter til vores varmepumpe. Med denne model får du altså en varmepumpe, der både har fokus på en høj ydelse og et vist niveau af komfort, og den ligger blandt de absolut bedste på markedet i sin klasse.

De kendte funktioner i et flottere design

Fujitsus tidligere model, Nordica LT, har været et utroligt populært valg blandt danskerne og i Skandinavien generelt. I den nye model finder du alle de kendte funktioner fra den tidligere model, men pakket ind i et langt flottere og stilrent design. Fujitsu har med denne varmepumpe haft fokus på et stilrent og diskret design ved brug af neutrale farver og materialer, hvilket gør, at varmepumpen falder så meget i ét med omgivelserne, at man nærmest ikke lægger mærke til den. Samtidig er netop denne varmepumpe fra Fujitsu utroligt lydsvag, så du ikke behøver bekymre dig om støjgener. Det er en god ting, når varmepumpen skal sidde i et centralt rum som stuen eller soveværelset. Med LM-modellen får du altså alt det gode fra LT-modellen og lidt til i et super lækkert og minimalistisk design.

Smarte funktioner for god komfort

En varmepumpe er først og fremmest god, fordi den giver grøn energi og store besparelser på varmeregningen. Med en varmepumpe fra Fujitsu får du ud over dette også en række smarte funktioner, der giver dig ekstra komfort. Eksempelvis kommer Nordica LM med en power-funktion, hvis du har behov for at varme eller nedkøle et rum meget hurtigt, hvilket får varmepumpen til at yde sit absolut bedste. Varmepumpen kan samtidig kontrolleres med din smartphone via en app, så du kan styre varmepumpen i dit sommerhus, selvom du ikke er der. På den måde kan du sikre, at der er varmt og hyggeligt, når du ankommer. Fujitsu Nordica LM er altså en oplagt luft til luft varmepumpe at anbringe i sommerhuset, men den kan også være et grønt supplement til opvarmningen af dit helårshus.

Specifikationer

Afhængigt af modellen har denne varmepumpe en varmekapacitet på 5,2 kW eller 5,7 kW. Den har en SCOP-værdi på 4,1 og har energimærket A+. Varmepumpen kan desuden arbejde med udendørs temperaturer på helt ned til -25°C.

Skriv en kommentar