Electrolux EXH12HX

Formentlig kender du Electrolux for deres hvidevarer, husholdningsmaskiner og elektriske apparater, der bliver solgt over hele verden. Ligesom en række andre veletablerede elektronikgiganter, er det svenske Electrolux gået ind på markedet for varmepumper med produkter, der lever op til den høje kvalitet, der kendetegner producenten. EXH12HX modellen er en varmepumpe fra Electrolux, der er målrettet det nordiske klima, og som sikrer dig gode besparelser, samtidig med at du får et betydeligt bedre og sundere indeklima i dit hjem.

Spar dig selv og miljøet

Luft til luft varmepumper som denne fra Electrolux er på få år blevet et utroligt godt valg for dem, er søger et forholdsvis simpelt og billigt alternativ til traditionelle opvarmningsformer som olie- og gasfyr. Varmepumpen virker ved, at den udvinder energi og varme fra luften udenfor, som derefter sendes ind i hjemmet som varm luft. På den måde udvinder man energi fra den mest vedvarende energikilde, vi kender til, nemlig varmen fra solen. Med denne model fra Electrolux kan du ikke kun opnå store besparelser på varmeregningen, fordi du skal bruge langt mindre af den dyre gas eller olie, men du gør også noget godt for vores belastede miljø. Den er nemlig udviklet specielt til det nordiske klima, hvilket vil sige, at den arbejder godt selv ved lave temperaturer, hvilket sikrer dig besparelser året rundt. Kort sagt er dette en varmepumpe, der leverer det, den skal, og som især er målrettet danskernes behov.

Et bedre indeklima i dit hjem

Ud over gode besparelser på varmeregningen er der også andre fordele ved at anskaffe sig en varmepumper. Vælger du at investere i EXH12HX modellen fra Electrolux, gør du samtidig noget godt for indeklimaet i dit hjem. I pumpen er der nemlig installeret nye og forbedrede filtre, der sørger for at rense luften for blandt andet skadelige partikler, inden den bliver sendt i dit hjem. Samtidig gør varmepumpen brug af en progressiv luftstrøm, der vil fordele varmen og give en behagelig temperatur i hele dit hjem. Når det kommer til komfort, er denne model fra Electrolux altså også et godt valg.

Specifikationer

Varmepumpen har en varmekapacitet på 4,0 kW og en kølekapacitet på 3,5 kW, da varmepumpen også kan bruges som aircondition på varme sommerdage. Pumpen har en COP-effekt på 5,1 og er energimærket med A. EXH12HX kan desuden arbejde med temperaturer ned til -20°, hvilket gør den til et godt valg i det kølige nordiske klima.

Skriv en kommentar