Electrolux EXH09HX

Electrolux EXH09HX

Electrolux er en svensk IT- og elektronikgigant, der især er kendt for den høje kvalitet, der kendetegner alle deres produkter. Det gælder ikke mindst for deres varmepumper, der har en høj ydelse og lang levetid, hvilket har gjort dem til et populært valg blandt danskerne. Eksempelvis findes der luft til luft varmepumpen af modellen EXH09HX, der er det oplagte valgt til dig, der leder efter en varmepumpe til dit sommerhus. Electrolux har med denne model valgt at skære alt det overflødige fra og give dig en varmepumpe, der bare fungerer, til en pris, der ligger en del under de andre muligheder på markedet.

Velegnet varmepumpe til sommerhuset

Luft til luft varmepumpe er især velegnede i sommerhuse, da det ofte vil kræve en luft til vand eller jord til vand varmepumpe med lidt flere kræfter at skulle varme et større hus op. Netop denne model fra Electrolux er et oplagt valg, hvis du er på jagt efter en varmepumpe til dit sommerhus. Ikke alene er den tilpasset det kølige nordiske klima med temperaturer under frysepunktet, men den har også en smart funktion, der er målrettet dig, der har sommerhus. Med den smarte Oxy3Heatpump funktion fra Electrolux har du nemlig mulighed for at indstille din varmepumpe, så den holder en konstant temperatur i dit sommerhus på 10°C. På den måde kan du være sikker på, at dit sommerhus ikke bliver udsat for frost og tager skade af det i løbet af de kølige måneder.

En varmepumpe til en fair pris

Teknologien omkring varmepumper bliver hele tiden udviklet yderligere, og i dag er der ikke den funktion, du ikke kan finde i en varmepumpe. Dog bliver det ofte afspejlet i prisen, hvis man vil have fat i den nyeste teknologi inden for varmepumper. Med Electrolux EXH09HX får du en varmepumpe, der gør, hvad den skal kunne, og hvor det overflødige er skåret fra. Det betyder, at du får en varmepumpe, der fungerer, uden at du behøver betale i dyre domme for den, ligesom det også gør, at investeringen hurtigt tjener sig selv ind igen. Denne varmepumpe er altså ideel til dig, der ikke vil betale for meget for din nye varmepumpe.

Specifikationer

Denne varmepumpe har energimærket A og en COP værdi på 4,8. Den kan arbejde med udendørs temperaturer på ned til -18°C. Dens varmeeffekt ligger på 3,2 kW, mens køleeffekten ligger på 2,5 kW, hvis man ønsker at bruge varmepumpen som aircondition på varme sommerdage.

Skriv en kommentar