Dette er en danmarkspumpe

Sidder du og spekulerer over hvad en danmarkspumpe er, og hvad den mon kan gøre for dig? Så er du ikke den eneste! Vi har gjort livet en smule nemmere for dig, og undersøgt hvorledes en danmarkspumpe fungerer, og hvorfor den netop er så smart.

Vil du finde ud af mere, foreslår vi, at du læser med her, hvor vi skal kigge på, hvorfor en danmarkspumpe vil være en god investering for lige netop dig.

Hvad er en danmarkspumpe?

For at forklare hvad en danmarkspumpe er, må vi også hurtigt skitsere hvad en varmepumpe er. En varmepumpe er en rigtig god investering for både din private bolig, dit sommerhus og endda også på jobbet. Varmepumpen er den nye og bæredygtige måde at få varme ind i boligen på uden at gå på kompromis med det til tider ustabile miljø.

Varmepumpen er udviklet til at tage den varme luft, der befinder sig udendørs, lagre den og til sidst føre den ind i huset. Varmepumpen har dermed to komponenter – én udenfor og én indenfor. Den bruger aldrig mere energi, end den selv kan producere, og kan optage varm luft selv i de koldeste temperaturer. Dette sker fordi der konstant vil være et termisk tryk i luften udenfor, og dette tryk kan varmepumpen altså omdanne til varm luft. Smartere bliver det ikke!

Når vi så snakker om en danmarkspumpe, menes der ganske enkelt, at der på udvalgte varmepumper tillægges en ekstra sikkerhedsgaranti, således at du som forbruger er sikret kvalitetsvarmepumper, der giver en god økonomisk og miljømæssig samvittighed. Når du køber en af de i alt syv varmepumper med den særlige danmarkspumpe garanti, får du med i prisen en særlig isolering på varmepumpens ude-komponent, således at den i sidste ende mindsker tabet af varme, og bruger mindre i strøm.

Derudover kan du frit vælge hvilken monteringsservice, du vil have til din varmepumpes installation, og du får sågar 10 års garanti på kompressoren i varmepumpen. Kompressoren er den bestanddel af varmepumpen, der producerer den varme luft, og fører den ind i boligen. Slutteligt får du med en danmarkspumpe også 5 års garanti for hele varmepumpen. Disse garantier gælder dog kun, såfremt du får de anbefalede serviceeftersyn hvert andet år.

Hvilke varmepumper kan også fremgå som danmarkspumper?

Som nævnt tidligere kan du vælge mellem syv forskellige varmpumper, der også kan fremgå som danmarkspumper. Disse varmepumper er af mærkerne Panasonic, Mitsubishi og LG. Når du skal vælge hvilken varmepumpe, du skal have installeret, kan du med fordel søge på nettet efter hvilke, der udfylder dine behov. Dette kan være alt fra budget, størrelse og funktioner.

Du vil opdage, at nogle varmepumper også har funktionen at kunne give kold luft i boligen i de varme sommermåneder. Vi foreslår at du kigger funktionslisten grundigt igennem, inden du investerer i en varmepumpe, således at du får præcis, hvad du ønsker til din bolig.

Hvor kan jeg få installeret en danmarkspumpe?

Som udgangspunkt kan du få installeret en danmarkspumpe i hvilken som helst bolig. Ofte får folk installeret en varmepumpe i sommerhuse, idet man derved undgår de store årlige varmeregninger, man kan komme ud for, når sommerhuset skal varmes op efter en lang vinterperiode.

Vil du undgå at skrue alt for højt op for radiatorne og bruge ustyrlige mængder af brænde til brændeovnen, så kan vi her på siden med god samvittighed anbefale dig en danmarkspumpe. På denne måde slipper du får de store varmeregninger, og kan endda med nogle særlige varmepumper varme sommerhuset op hjemmefra.

Dette gælder hvis din danmarkspumpe har en særlig applikation til tablet eller mobil, hvor du hjemmefra kan styre hvor varmt eller koldt, der skal være i sommerhuset. Dette er enormt smart, hvis du ved, at dit sommerhus normalt står koldt, og du gerne vil have det varmet op, til du kommer. En danmarkspumpe er alt i alt en super god investering, hvis du vil have mindsket varmeregningen såvel som regulær energitab og unødvendig CO2 udledning.

Skriv en kommentar