Bosch EHP 6 AA

Bosch EHP 6 AA varmepumpe

Et godt indeklima, grøn energi på alle årstider og besparelser på varmeregningen. Det er nogle af de fordele, du får med en luft til luft varmepumpe fra Bosch. Bosch er primært kendt som leverandør af produkter til bilbranchen, men Bosch er også gået ind på det forholdsvis nye varmepumpe marked med varmepumper i god kvalitet. Deres varmepumper er især et populært valg her i norden, da varmepumperne er særligt udviklet med henblik på det kølige nordiske klima. Det betyder, at du med en luft til luft varmepumpe som Bosch EHP 6 AA får en varmepumpe, der kan levere gode resultater året rundt. Ved de optimale forhold kan varmepumpen producere op til 5 gange så meget energi, som den bruger. Men faktisk varmepumpen fungerer også, selvom udendørs temperaturerne når helt ned til 20 minusgrader. Derfor kan man med en sådan varmepumpe være sikker på at have god varme i huset hele året rundt, også om vinteren.

God varme og et behageligt indeklima

Varmepumper er især blevet populære, fordi de er et miljøvenligt og grønt alternativ til de traditionelle opvarmningsformer som el, olie og gas. Men der er også mange andre fordele ved varmepumper, som er værd at tage med. Bosch EHP 6 AA varmepumpen er konstrueret til at give et behageligt og sundt indeklima i hjemmet. En særlig funktion gør, at luftstrømmen sendes ned langs gulvet, hvilket giver god gulvvarme og ikke mindst varme uden træk. Derudover er der i varmepumpen også et luftrensningsfilter, der sørger for at fjerne svampesporer og andre skadelige partikler i luften. Det betyder, at du med en varmepumpe ikke kun får opvarmet dit hjem, men også får renset luften, hvilket giver et sundere og bedre miljø i hjemmet.

Er en Bosch EHP 6 AA’er noget for dig?

Grundlæggende set har en varmepumpe så mange fordele, at løsningen er værd at overveje for alle. Med en Bosch EHP 6 AA er der tale om en luft til luft varmepumpe, der især egner sig til sommerhuse eller som supplement til opvarmningen i mindre hjem. En luft til luft varmepumpe er billig i anskaffelse og utrolig nem at installere, i forhold til de andre typer varmepumper, der kræver lidt mere forberedelse. Med netop denne varmepumpe fra Bosch får du også den fordel, at du kan styre pumpen fra telefonen, hvilket gør den til et oplagt valg for dig, der gerne vil have god varme, et sundt indeklima og store besparelser uden at skulle tænke for meget over det.

Skriv en kommentar